Strony: 1 [2]   Do dołu
Drukuj
Autor Wątek: Błąd przy rejestracji  (Przeczytany 11420 razy)
Bartek

*

Miejsce pobytu:
Białystok / Kraków




Nahallac

« Odpowiedz #20 : Wrzesień 06, 2010, 14:05:41 »

To ja ponadto dodam, że przy logowaniu za każdym razem wyświetla mi informacje o złym haśle i muszę się logować drugi raz. W dodatku czasami by wejść do jakiegoś pokoju, muszę klikać dwa razy, bo za pierwszym razem przeglądarka niby się ładuje, a jednak pozostaje na głównej stronie. Ale nie jest to problem, który mam tylko tutaj - na innym, bardzo podobny forum [wklejałem gdzieś już link], mam zupełnie tak samo. Korzystam z Firefoxa, nie wiem jak jest na innych przeglądarkach, mam jednak wrażenie, że to właśnie w przeglądarce jest problem. Niemniej przywykłem :P

A "białe" forum też już widziałem - dwa albo trzy razy.
Zapisane

Mike
Administrator

*

Miejsce pobytu:
Gdańsk




It's A Mirage! I'm Tellin' Y'all It's a Sabotage!

WWW
« Odpowiedz #21 : Wrzesień 06, 2010, 14:08:15 »

A "białe" forum też już widziałem - dwa albo trzy razy.

No to czuj się wybrany. ;)

Już wyjaśniałem czemu tak się może dziać, a teraz akurat instalowałem plugin.
Zapisane

Cichy
Moderator

*

Miejsce pobytu:
Legionowo



WWW
« Odpowiedz #22 : Wrzesień 06, 2010, 17:05:04 »

U mnie na Firefoxie wszystko jest dobrze i nie mam problemów z logowaniem i z "białym" forum
Zapisane
Vuko

*




« Odpowiedz #23 : Wrzesień 06, 2010, 21:36:40 »

A u mnie w 95% przypadkach jak wejdę na forum widzę takie coś:



Po zalogowaniu się wszystko jest ok. Mam Firefoxa.
Zapisane
Pavel
Administrator

*

Miejsce pobytu:
Kraków




Out of my mind. Back in five minutes.

WWW
« Odpowiedz #24 : Wrzesień 06, 2010, 21:40:18 »

Wygląda to tak, jakby plik css nie do końca się załadował. Postaramy się z Mikem to rozwiązać.
Zapisane

"Nie wydają mi się bowiem kochać książek ci,
którzy zachowują je nietknięte i ukryte w skrzyniach,
lecz ci, którzy dotykając ich zarówno w nocy,
jak w ciągu dnia brudzą je,
 marszczą i niszczą (...)".

Erazm z Rotterdamu
Vuko

*




« Odpowiedz #25 : Wrzesień 06, 2010, 21:46:42 »

Błąd z konsoli:

Arkusz stylów http://www.gothamcafe.pl/?Themes/default/print.css?fin11;PHPSESSID=d5ec355915cef0e8f4eec5d57ce93ba6 nie został wczytany, ponieważ zawarta deklaracja typu MIME tego arkusza: "text/html" nie jest zgodna z typem "text/css

jeśli to w czymś pomoże.


Edit: Wszystko działa. Thx
« Ostatnia zmiana: Wrzesień 07, 2010, 01:00:30 wysłane przez Vuko » Zapisane
Mike
Administrator

*

Miejsce pobytu:
Gdańsk




It's A Mirage! I'm Tellin' Y'all It's a Sabotage!

WWW
« Odpowiedz #26 : Wrzesień 07, 2010, 10:43:17 »

Dajcie znać czy jeszcze są problemy z tym arkuszem stylów.
Zapisane

nocny
Moderator Globalny

*

Miejsce pobytu:
Szczecin




WWW
« Odpowiedz #27 : Wrzesień 07, 2010, 13:32:53 »

mi przed chwilą nie wczytały się buźki
Zapisane
Mando

*




King, Star Wars i oddychanie... w tej kolejności

WWW
« Odpowiedz #28 : Wrzesień 07, 2010, 15:42:04 »

Jezu nocny no załamujesz mnie ostatnio :D

Ale raz ci się to zdarzyło czy wielokrotnie? :D Bo jak raz to jeszcze niekoniecznie błąd i nie ma sensu pisać o każdej pojedynczej głupotce. Dopóki się to nie powtórzy kilka razy i najlepiej u kilku osób to jeszcze nie jest problem z forum, a może z twoim netem. Szczególnie, że to raczej na pewno chwilowy problem z netem akurat.
Zapisane
nocny
Moderator Globalny

*

Miejsce pobytu:
Szczecin




WWW
« Odpowiedz #29 : Wrzesień 07, 2010, 15:43:25 »

no żeby wiedzieć czy to się zdarzyło kilku osobom to każda z nich musi o tym napisać, czyż nie? jak nie napiszę i reszta zrobi jak sugerujesz to nikt się nie dowie, że coś jest nie tak...
Zapisane
SickBastard
Moderator

*

Miejsce pobytu:
Pabianice




to hell and back

WWW
« Odpowiedz #30 : Wrzesień 08, 2010, 18:56:16 »

Dajcie znać czy jeszcze są problemy z tym arkuszem stylów.

Tak. Przed chwilą sprawdzałem na lapku, na Chromie. O ile gotham cafe się wgrało (bez filiżanek po lewej) o tyle fora CN i SK.pl były białe, gołe i świeciły niebieskimi hiperłączami.
Zapisane

Mike
Administrator

*

Miejsce pobytu:
Gdańsk




It's A Mirage! I'm Tellin' Y'all It's a Sabotage!

WWW
« Odpowiedz #31 : Wrzesień 09, 2010, 07:30:03 »

Tak. Przed chwilą sprawdzałem na lapku, na Chromie. O ile gotham cafe się wgrało (bez filiżanek po lewej) o tyle fora CN i SK.pl były białe, gołe i świeciły niebieskimi hiperłączami.

Powinno już być to rozwiązane.
Zapisane

Strony: 1 [2]   Do góry
Drukuj
Skocz do: